Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

BALIGÓWKA ZAPRASZA DO ZAKOPANEGO

Adres obiektu Osiedle Frączkówka, ul. T. Kościuszki 79a, Olcza, 34-500 Zakopane
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 2 opinii
5.0
Wyposażenie 5.0
Czystość 5.0
Lokalizacja 5.0
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-6 z 6

 
 

laciak petr
Dodano: 2015-04-08
Pobyt od: 2014-04-08 do 2014-04-22
 
 
    

Tylko pare slow o dobrze spedzonym czasie w zakopcu u milych gospodarzy w Baligowce.Byli smy w troje z dzieckiem cale dwa tygodnie i musze powiedziec,ze wybralismy dobrze.Pokoje czyste i dobrze wyposazone s aneksem kuchenym.Okolica tez bardzo piekna.Wszystkim bardzo polecam i zycze milego spedzenia czasu.


 
 

kasienkaw
Dodano: 2014-07-07
Pobyt od: 2014-07-03 do 2014-07-04
 
 
   

Polecam wszystkim Baligówkę, jest czysto przytulnie spokojnie i super gospodarze :) Dobrze wyposażony aneks kuchenny super miła atmosfera. Na pewno tam jeszcze wrócimy !!!


 
Rogutowie z Zabrza
Dodano: 2012-02-02
Pobyt od: 2012-01-29 do 2012-02-02
 

Po raz kolejny spędziliśmy wspaniałe ferie w Baligówce.Zawdzięczamy to gospodarzom,którzy są bardzo mili i życzliwi. Pokoje są przestronne i czyste. A co najważniejsze zawsze cieplutkie.Polecamy Baligówkę wszystkim. Szczególne podziękowania dla Pana Stanisława,dzięki któremu mogliśmy uruchomić samochód i szczęśliwie wrócić do domu.


 
Alina
Dodano: 2011-08-27
Pobyt od: 2011-08-20 do 2011-08-22
 

Piękne miejce,cisza,przytulne pokoje w atrakcyjnej cenie oraz bardzo mili gospodarze.Mam nadzieję,że za rok znów odwiedzę to miejsce.Polecam znajomym,którzy też mają zamiar się tam wybrać.Serdeczne pozdrowienia dla gospodarzy.


 
lubelacy
Dodano: 2011-08-21
Pobyt od: 2011-07-29 do 2011-08-10
 

Byliśmy w Baligówce w sierpniu.Czysto,wygodnie tak zdrowo... i chociaż pogoda płatała figle to udało nam się odpocząć, trochę dać w kość na szlakach, a po powrocie przygotować szybko coś na ząb, w przytulnym aneksie wyposażonym we wszystko co potrzebne w kuchni.Spotkaliśmy nie tylko życzliwych ,taktownych gospodarzy,ale również fajnych urlopowiczów,którzy pewnie tak jak my żałują że urlopy się skończyły.Polecamy ten dom.Pozdrawiamy gospodarzy,a specjalne pozdrowienia dla Mamy Pana Stanisława.


 
Martyna,Krzyś.Karolina, Gosia, Kamil,Wiola,Konrad
Dodano: 2011-06-25
Pobyt od: 2011-06-13 do 2011-06-18
 

Cudowni właściciele, mili i bardzo życzliwi. Domek wyposażony we wszystkie potrzebne gospodarcze akcesoria, pokoje czyściutkie, okolica bardzo spokojna.Idealne miejśce na wypoczynek:) POLECAMY SERDECZNIE A WŁAŚCICIELOM DZIĘKUJEMY ZA SERDECZNE PRZYJĘCIE :):)


Opinie 1-6 z 6

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 

Zakopane w przewodniku

10 przykazań początkującego narciarza

10 przykazań początkującego narciarza

Chcesz zacząć, ale nie wiesz jak? Kuszą cię ośnieżone stoki, jednak boisz się początków? Ten dekalog pomoże ci postawić pierwsze narciarskie kroki.

5 praktycznych rad, jak przygotować się do górskiej wyprawy

5 praktycznych rad, jak przygotować się do górskiej wyprawy

Góry potrafią być widowiskowe, ale też niebezpieczne. O czym pamiętać i jak należycie przygotować się do wyprawy?

Ferie 2017 – Terminy ferii zimowych 2017

Ferie 2017 - terminy ferii zimowych 2017

Tradycyjnie uczniowie polskich szkół mogą liczyć na dwa tygodnie ferii zimowych. Jak wygląda terminarz ferii 2017?

Nowość! Góral Skipass łączy cztery ośrodki na Podhalu!

Nowość! Góral Skipass łączy cztery ośrodki na Podhalu!

Od najbliższego sezonu na fanów szusowania po stokach czeka miła niespodzianka. Projekt Góral Skipass połączy cztery podhalańskie stacje narciarskie.

Kolorowe szlaki – jak czytać oznaczenia górskich tras

Kolorowe szlaki – jak czytać oznaczenia górskich tras

Górskie szlaki w naszym kraju oznaczone są kolorami. Narosło wiele mitów dotyczących znaczenia poszczególnych barw. Obalmy te najpopularniejsze.

Za co kochamy Zakopane?

Za co kochamy Zakopane?

Tatr i Zakopanego nie trzeba nikomu przedstawiać ani polecać. Co od wielu dekad przyciąga tylu turystów na Podhale? W czym tkwi fenomen Zakopanego?

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie